A tészta elkészítéséhez a vizet a vajjal, a sóval és a cukorral felforraljuk. Egyszerre beleszórjuk az átszitált lisztet, és gyenge lángon erőteljesen addig kavarjuk, míg a tészta az edény faláról teljesen le nem válik. Ez nem tart tovább, öt percnél.
A tűzről levéve, egyenként belekeverjük a tojásokat. Nyomózsákba töltjük, és papírral bélelt tepsire, kis halmokat formázunk belőle. 200 fokra előmelegített sütőben, nagyjából 20 perc alatt, aranysárgára sütjük.
A krém elkészítéséhez a pudingport, cukrot és a lisztet összevegyítjük és a szokásos módon tejjel felfőzve pudingot készítünk. Félretesszük hűlni, közben néha, néha megkevergetjük. Amint a krém kihűlt, összedolgozzuk az öt evőkanálnyi felvert tejszínhabbal.
A kihűlt tésztákat kettévágjuk és először a nyomózsákba töltött vanília krémmel töltjük meg. A vanília krémre tejszínhabot nyomunk, befedjük a a fánk kalapjával, végül porcukorral megszórva tálaljuk.