Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kenyérsaláta

MME MME
3/5
15 perc
egyszerű
olcsó

Elkészítés

Elkészítés: A kenyérsalátához fél kiló kenyeret nagyobb darabokra vágunk. Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, a kenyérdarabokat pirosra sütjük, kivesszük, a paradicsomokat pár perc alatt megsütjük, majd lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és az aprított zöldfűszereket.

A forró paradicsomot és a fűszereket a pirított kenyérhez adjuk, összeforgatjuk. Körözöttel, sajtkrémmel, sajtokkal, sonkafélékkel tálaljuk.

Megjegyzés

Dunszt Zsolt receptje, Győrfi Viki fotója. A recepthez kapcsolódó további fotókat, tippeket és trükköket a Mesterkurzus blogban találsz! - MME

Ezek is érdekelhetnek