Elkészítés: A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, egy konyharuhával letakarjuk, és 1 órát hagyjuk pihenni.
Kevés olajon lepirítjuk a szalonnát, a lilahagymát és 3 gerezd felszeletelt fokhagymát. Borssal fűszerezzük. A tejfölt kikeverjük a maradék összezúzott fokhagymával és borssal.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített, 175 fokos sütőben 10 percig elősütjük. Az elősütött tésztát megkenjük a fokhagymás tejföllel, ráhalmozzuk a szalonnás-hagymás keveréket, és 15 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre