Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kenyérben sült füstölt csülök

> 90 perc
rafinált
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megtisztítjuk, és fél órára felrakjuk főni. Közben a túrót összekeverjük a felaprított kaporral és a lereszelt fokhagymával, majd megsózzuk, megborsozzuk. A tojásokat keményre főzzük. 
  2. A tészához összekeverjük a lisztet, a cukrot, a sót, a borsot, a kaprot, a langyos tejet és az élesztőport. Fél órára meleg helyre tesszük, és hagyjuk megdagadni. Amikor megkelt, megszórjuk az olívabogyóval. 
  3. A húst félbevágjuk, elosztjuk rajta a túrós krémet, a félbevágott főtt tojásokat, az olívabogyót, és a lereszelt sajtot. Az egészet a kinyújtott kelt tésztába csomagoljuk. 
  4. A tojást összekeverjük a pépesített fokhagymával és az olajjal, majd rákenjük a tésztára. Az egészet megszórjuk a köménnyel, és a 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss