A húst megtisztítjuk, és fél órára felrakjuk főni. Közben a túrót összekeverjük a felaprított kaporral és a lereszelt fokhagymával, majd megsózzuk, megborsozzuk. A tojásokat keményre főzzük.
A tészához összekeverjük a lisztet, a cukrot, a sót, a borsot, a kaprot, a langyos tejet és az élesztőport. Fél órára meleg helyre tesszük, és hagyjuk megdagadni. Amikor megkelt, megszórjuk az olívabogyóval.
A húst félbevágjuk, elosztjuk rajta a túrós krémet, a félbevágott főtt tojásokat, az olívabogyót, és a lereszelt sajtot. Az egészet a kinyújtott kelt tésztába csomagoljuk.
A tojást összekeverjük a pépesített fokhagymával és az olajjal, majd rákenjük a tésztára. Az egészet megszórjuk a köménnyel, és a 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.