Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kendert és mézet fog termeszteni Beyonce

default user icon
MME
A First Lady of Music néven is emlegetett 39 énekesnő a Harper's Bazaar magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy hamarosan kendertermesztésbe kezd a már jó ideje működő méztermesztése mellett. Azt tervezi, hogy idővel majd saját készítésű természetes alapanyagú termékekkel fogja kényeztetni családját. Az ötlet egyébként a koronavírus-járvány alatt kialakult karanténhelyzetben pattant ki az énekesnő fejéből.

Beyonce elárulta, hogy az anyaság mellett már egy ideje méhneveléssel is foglalkozik, amit leginkább három gyermeke, a 9 éves Blue Ivy és a 4 éves ikrek, Rumi és Sir miatt kezdte el. Ezt a tevékenységet szeretné most minél hamarabb kibővíteni kendertermelésre is, amiből a méz mellett különféle természetes alapú kozmetikumokat is szeretne előállítani.

Bármennyire is hihetetlen, de nem Beyonce az egyelten híresség, aki az utóbbi időkben méhészkedésre adta a fejét. Kate Middleton vidéki otthonában, Anmer Hallban tart méheket és persze saját mézet is készít. A hercegnő testvére, James Middleton szintén rendkívül lelkes méhész, de Jennifer Garner, Martha Stewart és Morgan Freeman is büszkén vállalja háztáji vállalkozásába vetett elkötelezettségét.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss