1 dl langyos cukros tejbe az élesztőt belemorzsoljuk és felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal és a tojássárgákkal összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a megkelt élesztőt, és rugalmas tésztává dolgozzuk (ha szükséges, kevés tejet adunk hozzá). Két cipót formálunk belőle, letakarva kb. fél órát pihentetjük a tésztát.
Addig elkészítjük a tölteléket. Vízgőz felett a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük (de nem főzzük meg). A vízgőzről levéve belekeverjük a kókuszreszeléket.
A tésztánkat téglalap alakúra kisodorjuk, a töltelék felét rákenjük, majd feltekerjük. 1 cm-es szeletekre vágjuk, és kivajazott sütőlemezre sorakoztatjuk. A tészta másik felével is így járunk el.
A sütőt bemelegítjük és 180 fokon 20 percig sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.