Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kellel göngyölt marharolád

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A kelt megtisztítjuk, a középső, vastag eret kivágjuk. A leveleket sós vízben félpuhára főzzük. A szalonnát csíkokra vágjuk, serpenyőben megpirítjuk, majd a zsírján üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet is. A rostélyost kicsontozzuk, nagyon vékonyra kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. Megkenjük mustárral, ráfektetjük a lecsöpögtetett kelleveleket. Erre halmozzuk a szalonnás hagymát. Összegöngyöljük, vastagabb cérnával összekötözzük. Lábosba helyezzük. Felöntjük a paradicsompürével ízesített levessel és fedő alatt puhára pároljuk. A zsineget elrtávolítjuk, a roládot felszeleteljük, majd hagymás tört burgonyával kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss