Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kelbimbós-gombás pulykamelles tészta

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A tésztát lobogó, sós  vízben megfőzzük a csomagoláson feltüntetettek szerint, leszűrjük, és olívaolajjal meglocsoljuk.
  2. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A kelbimbót félbe, a gombát pedig négybe vágjuk. A pulykamellet falatnyi darabokra vágjuk.
  3. Egy serpenyőben felhevítünk kevés olajat, rádobjuk a hagymát, néhányszor átkeverjük. Hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, rozmaringot szórunk rá.
  4. Beletesszük a kelbimbót és a gombát is, átpirítjuk, majd felöntjük a borral. Pár perc alatt készre pároljuk. Beletesszük a tésztát is, átkeverjük, és azonnal tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss