Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egytálétel maradék krumplipüréből

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított kelbimbót a vajon megfuttatjuk, majd felöntjük egy nagyon kevés vízzel. Megsózzuk és felforraljuk. Ezután fedő alatt, közepes lángon haraphatóan puhára pároljuk, és elfőzzük a levét.
  2. A kelbimbót kivajazott felfújtformába vagy tűzálló tálba tesszük. A burgonyapürét kissé fellazítjuk a tejföllel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a kelbimbóra halmozzuk és elsimítjuk. Egy kevés vajat forgácsolunk rá, majd 200 fokon enyhén barnára sütjük.

GYÖMBÉRES KRUMPLIPÜRÉ>>> 

KRUMPLIPÜRÉ ÉDESBURGONYÁBÓL>>> 

KRUMPLIPÜRÉ (ALAPRECEPT)>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss