A kekszet a kakaóval és a porcukorral összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, a rumot és az olvasztott vajat.
Félkemény tésztát gyúrunk belőle, majd fél órára hűtőbe tesszük dermedni. Eközben elkészítjük a krémet.
A szobahőmérsékletű vajat a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és összekeverjük. Ezután sütőpapírral letakart deszkán a tésztát fél centisre nyújtjuk kókuszreszelékbe mártott sodrófával.
Ha kinyújtottuk, egyenletesen rákenjük a krémet, és szorosan feltekerjük a sütőpapír segítségével.
Egy tálcára kókuszt szórunk és megforgatjuk benne a tekercset. (Ha túl hosszú a tekercs, félbevágjuk, így könnyebb forgatni is.) Ezután letakarjuk alufóliával, és 1-2 órára hűtőbe tesszük pihenni.