A tészta összes hozzávalóját tegyük egy tálba, és a robotgép gyúrópálcájával dolgozzuk össze. Kézzel gyúrjuk át, csomagoljuk folpakba, és tegyük 30 percre a hűtőbe.
Készítsünk elő 5 db 10 cm átmérőjű, fodros szélű tortaformát, és vajazzuk ki őket. A tésztát nyújtsuk ki, és vágjunk ki belőle 10 db kb. 12 cm átmérőjű kört. A tésztát mindig gyúrjuk újra, amíg el nem fogy. A tésztalapokat nyomkodjuk a formákba, és 15 percre tegyük be a fagyasztóba.
A krémhez az összes hozzávalót keverjük simára, majd osszuk szét a formákba, és simítsuk el. Mossuk meg a szőlőt, mindegyik tortácska töltelékébe nyomjunk bele 5-6 szemet, majd 190 fokon 25-30 perc alatt süssük meg az édességet. Hagyjuk kihűlni, és csak ezután vegyük ki a formából.