A csokikrémes kekszeket aprítóba tesszük, és finom morzsát őrlünk belőle. Az őrleményt egy tálba tesszük, és a hideg tejjel egynemű masszává keverjük.
A masszát két részre osztjuk, egy-egy kisméretű desszertgyűrűbe nyomkodjuk, és félretesszük.
A krémhez egy doboz joghurtot, a tejszínt, a porcukrot és a vanília aromát összekeverjük. A krémet három kisebb keverőtálban egyenlően elosztjuk, majd az egyikbe egy fél, a másikba egy púpos teáskanál málnalekvárt keverünk, és mindháromhoz hozzáadunk egy-egy csapott teáskanál zselatintport. Jól elkeverjük.
Elővesszük a mini tortaformákat, és a csokis alapra először a sötét krémből kanalazunk egy evőkanálnyit, majd 30 percre a hűtőbe tesszük dermedni. Ha lejárt az idő, a világosabb krém következik, újabb 30 perces hűtéssel, a sort a fehér krémmel zárjuk.
Fél óra múlva kivesszük a hűtőből a formákat és kifordítjuk belőle a tortákat. Málnalekvárral kínáljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a kekszes málnatorta sütés nélkül