Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kekszes málnatorta - sütés nélkül!

MME MME
> 90 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csokikrémes kekszeket egy aprítóba tesszük, és finom morzsát őrlünk belőle. Az őrleményt egy tálba tesszük, és a hideg tejjel egynemű masszává keverjük.
  2. A masszát két részre osztjuk, egy-egy kisméretű desszertgyűrűbe nyomkodjuk, és félretesszük.
  3. A krémhez egy doboz joghurtot, a tejszínt, a porcukrot és a vanília aromát összekeverjük. A krémet három kisebb keverőtálban egyenlően elosztunk, majd az egyikbe egy fél, a másikba egy púpos teáskanál málnalekvárt keverünk, és mindháromhoz hozzáadunk egy-egy csapott teáskanál zselatintport.
  4. Elővesszük a mini tortaformákat, és a csokis alapra először a sötét krémből kanalazunk egy evőkanálnyit, majd 30 percre a hűtőbe tesszük dermedni. Ha lejárt az idő, a világosabb krém következik, újabb 30 perces hűréssel, a sort a fehér krémmel zárjuk.
  5. Fél óra múlva kivesszük a hűtőből a formákat, kifordítjuk belőle a tortácskákat. Málnalekvárral kínáljuk.

ÍGY KÉSZÜL A KEKSZES MÁLNATORTA - VIDEÓ >>> 

10+1 VERHETETLEN MÁLNÁS DESSZERT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD >>> 

11 SÜTÉS NÉLKÜLI GYÜMÖLCSÖS DESSZERT, AMINEK LEHETETLEN ELLENÁLLNI >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss