Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kekszes krémes IV.

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. Egy közepes méretű tepsi alját kirakjuk a keksszel.

2. A krémhez a pudingot, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejben csomómentesre keverjük, majd a maradék tejhez öntve sűrűre főzzük. Közben a tojások fehérjét kemény habbá verjük.

3. Ha a krém sűrű, belekeverjük lassú tűznél a margarint, majd beledolgozzuk a kemény fehérjehabot is.

4. Óvatosan ráöntjük a kekszre, és a tetejére szintén háztartási kekszet rakunk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, amíg megpuhul a keksz.

Ezek is érdekelhetnek

Friss