Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kekszes-gesztenyés piskóta

60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A 4 db tojásból a szokásos módon piskótát sütünk egy közepes méretű tepsiben, és hagyjuk benne kihűlni.

A pudingot elkészítjük a 3 dl tejjel és a cukorral, majd melegen a piskótára simítjuk.

A háztartási kekszet összetörjük kisebb darabokra. A margarint, a cukrot, a gesztenyemasszát, a rumaromát, a tejet, a kakaóport és a baracklekvárt jól elkavarjuk, majd összekeverjük az összetört keksszel, és a pudingos krémre simítjuk.

Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, hozzáadjuk az étolajat, és bevonjuk a kekszes krémet vele. Egy napot állnia kell, hogy a keksz megpuhuljon.

Ezek is érdekelhetnek

Friss