Elkészítés: 1. A tészta alapanyagaiból piskótatésztát készítünk, és forró sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Kihűtjük és kettévágjuk.
2. A töltelékhez a margarint megolvasztjuk, és a többi hozzávalóval összedolgozzuk, majd a tortalapokat megtöltjük vele.
3. A krémhez a pudingporból és a tejből krémet főzünk. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a pudingos krémhez adjuk, és a kettőt összekeverjük.
4. A tortalapokat a töltelékkel megtöltjük, kívülről bevonjuk a krémmel a tortát, a tetejét csokimázzal és tejszínhabbal díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre