Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kekszes csokiszalámi

30 perc
egyszerű
megfizethető
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kekszet alaposan összetörjük úgy, hogy az egyik része darabos, a másik része szinte porszerű legyen, majd leöntjük a rummal, és negyed órát állni hagyjuk.
  2. A margarint megolvasztjuk, belekeverjük a porcukrot, a diót, a kakaót és a lekvárt. Beledolgozzuk a darabos kekszbe, és sütőpapíron rudat formálunk belőle. Ha nagyon lágynak látjuk a tésztát, akkor tegyünk hozzá még egy kis darált kekszet, ha viszont túl keménynek érezzük, akkor baracklekvárt adjunk hozzá.
  3. A kész rudat sütőpapírra vagy alufóliába csomagoljuk, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Szeletelve tálaljuk. 

MÉZESKALÁCSOS KEKSZSZALÁMI >>> 

OSTYASZALÁMI, A GYEREKEK KEDVENCE>>> 

KÓKUSZKRÉMBE TÖLTÖTT CSOKISZALÁMI>>> 

 

Megjegyzés

Sütés nélküli. - 0Dorii0

Ezek is érdekelhetnek

Friss