hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kekszes-almás süti

45 perc
egyszerű
átlagos
18 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A kekszes-almás süti elkészítéséhez az almát meghámozzuk, és egy nagylyukú reszelőn lereszeljük.
  2. Megszórjuk a cukorral és a fahéjjal, és állni hagyjuk egy ideig, hogy levet eresszen. A levét egy lábasba öntjük és felfőzzük benne a pudingport.
  3. Az almát egy másik edényben megpároljuk, és amikor puha, elkeverjük a pudinggal. 
  4. A keksz felét egy 30x20 cm-es tepsi aljára helyezzük és egyenletesen eloszlatjuk rajta az almakrémet, majd befedjük a maradék keksszel.
  5. A kakaót a cukorral és a vízzel felforraljuk, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a vajat.
  6. A sütit bevonjuk a csokimázzal és legalább 2-3 órára a hűtőbe tesszük. Utána felszeleteljük és találjuk.

    Nézd meg a kekszes-almás süti elkészítését videón:

Ezek is érdekelhetnek

Friss