hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kéksajtos-szőlős pizza

default user icon
MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. 6 dkg durvára vágott dióbelet keverünk a kétfelé lisztből készült, megkelt tésztába. Ismét lefedjük, és még 15 percig kelesztjük. Belisztezett deszkán tíz részre osztjuk, majd lepény formájúra nyújtjuk.
  2. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük 10 percre. 
  3. Ha megsültek, elosztjuk rajtuk a feldarabolt kéksajtot és a fehér szőlőt. A legmagasabb hőfokra állítjuk a sütőt, és így sütjük még pár percig.
  4. Tálaláskor megszórjuk a pizzák tetejét néhány szem dióbéllel. Friss rozmaringlevelekkel díszítve tálaljuk.

Kelt tészta receptet itt találsz >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss