hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kéksajtos sült barack

MME MME
3/5
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej
  • Diófélék

Elkészítés

  1. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
  2. A barackokat megmossuk, kettévágjuk, a magjukat kivesszük, vágott felükkel felfelé tepsire tesszük, és meglocsoljuk a pálinkával.
  3. Ha konzerv sárgabarackot használunk, elég a pálinkával meglocsolni és a tepsire tenni. Kb. 10 percig sütjük/barnítjuk a forró sütőben, majd kivesszük.
  4. Közben összetörjük villával a kéksajtot, hozzákeverjük a tejszínt, majd teáskanállal a megsült barackok közepébe töltjük.
  5. Megszórjuk a felaprított dióval, és előételként - de akár desszertként - tálaljuk, kínálhatjuk.


Ezek is érdekelhetnek

Friss