Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kéksajtos-brokkolis csirkecombok

90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A brokkolit előfőzzük, majd leszűrjük, felaprítjuk. A csirkecombokat előkészítjük, megsózzuk, félretesszük.

A bacont megpirítjuk, és hozzáadjuk a zsemlét. A tejet a tojással összekeverjük habverővel, beletesszük a felaprított brokkolit és a baconos zsemlekockákat. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, és belemorzsoljuk a márványsajtot is. Összedolgozzuk.

Minden csirkecomb bőre alá teszünk a töltelékből, és szorosan egymás mellé tesszük őket egy akkora tepsibe, hogy a combok összeérjenek. 180 fokos előmelegített sütőben sütjük kb. 1 órát.

Tálalhatjuk zöldsalátával, fokhagymás-fűszeres sült burgonyakockával.

Megjegyzés

Használjunk közepes vagy kisebb combokat ehhez az ételhez, így biztosan hamar átsül. - ambroziandi

Ezek is érdekelhetnek

Friss