A margarint habosra keverjük a sóval. Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk.
A lisztből az élesztővel, a kefirrel, az olajjal és 2 tojással rugalmas tésztát dagasztunk, majd letakarva kb. 30 percig szobahőmérsékleten kelesztjük. Az elkészült tésztát 8 részre osztjuk, és mindegyik darabot kerek pizzalappá nyújtjuk.
4 lapot megkenünk sós margarinnal, majd rájuk helyezünk 1-1 üres lapot. Az így elkészült 4 lap mindegyikét 4 cikkre vágjuk, majd mindegyiket további három-négyfelé vágjuk.
A "pizzaszeleteket" a szélesebb felétől kezdődően szorosan feltekerjük kifli formára, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Megkenjük a kifliket a maradék tojással, amit előtte felverünk.
A tetejüket ízlés szerint megszórjuk reszelt sajttal vagy szezámmaggal és lenmaggal vegyesen. 175 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt aranysárgára sütjük.