Elkészítés: Először a nedves hozzávalókat öntöm egybe, majd szépen kikeverem az egészet úgy, hogy apránként hozzáöntöm a szárazakat. Nagyjából piskóta sűrűségű tésztát kapok így.
200 fokos sütőbe teszem úgy, hogy egy kis lábasban vizet teszek a sütő hátuljába, majd beteszem a sütőbe a tepsit.
A túrót kikeverem a cukorral és a pudingporral, majd 20 perc sülés után a tésztára kupacokat kanalazok belőle. A töltelék belesüpped a tésztába.
Elég sokáig, minimum 3/4 óráig kell sütni. Ha félünk, hogy közben a teteje megég, helyezzünk a sütemény tetejére egy alufóliát anélkül, hogy azt rögzítenénk a tepsihez.
A süteményt porcukorral meghintem, kihűlve szeletelem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre