Elkészítés: A paradicsomokat felszeleteljük, egy tál aljára helyezzük. Amikor a főtt burgonya kihűlt, vékony szeletekre vágjuk, és a paradicsomra tesszük. A zellert lereszeljük vagy apróra vágjuk, a krumplira szórjuk, rá a karikára vágott lilahagyma, végül a karikára vágott főtt tojás kerül.
Elkészítjük az öntetet. 2 evőkanál mustárt, sót, ecetet habverővel jól elekverünk, hozzáteszünk olajat és frissen őrölt feketeborsot, és ismét jól elkeverjük. A salátára öntjük, összeforgatjuk.
A salátát fél órára hűtőszekrénybe helyezzük, hogy az ízek összeérjenek.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre