Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

8 étel, aminek Kim Kardashian soha nem tud ellenállni!

Kíváncsi vagy, miket eszik gyakran a világ egyik leghíresebb nője? Meg fogsz lepődni, milyen átlagos fogások Kim Kardashian legnagyobb kedvencei!
1. McDonald's-os sültkrumpli

Bár Kim gyakran követ szigorú diétákat, a csaló napokon tuti, hogy sosem hagyja ki a gyorséttermes krumplit. Egy kis mekis burgonyával  bármikor le lehet venni a lábáról!

2. Grillcsirke

A roston sült csirke a híresség étrendjének egyik főszereplője! Bár rengeteget fogyaszt belőle, egyáltalán nem unja, hiszen rengeteg módon szokta ízesíteni - a legnagyobb kedvence a citromos-rozmaringos csirke.

3. Zöldfűszeres humusz

A humusz nem csak egészséges, de nagyon finom is, így nem csoda, hogy Kim többször is fogyaszt belőle egy héten. Szendvicskrémnek és mártogatósnak is tökéletes!

4. Mac and Cheese

A sajtos makarónit bizony Kim Kardashian is imádja! Állítólag hat különböző sajtot is tesz bele, hogy minél ínycsiklandóbb legyen a végeredmény!

5. Fánk

Az első terhessége alatt a sztáranyuka állítólag annyira kívánta a fánkot, hogy minden reggel megevett egyet, és azóta is ez az egyik kedvenc nasija.

6. Fenyőmagos-rozmaringos bárány

Ha Kim egy-egy nevesebb étteremben vacsorázik, akkor gyakran választja a fenyőmagos-rozmaringos  bárányt az étlapról, amit állítólag ropogósan szeret a legjobban.

7. Pulykaburger

Kim egyik nagy kedvence a grillezett pulykamellel készült hamburger, amit rengeteg zöldséggel és különleges szószokkal turbóz fel.

8. Smoothie

Ahogy az összes Kardashian-lány, Kim is egy nagy adag smoothie-val szokta indítani a napját. A legtöbbször mandulát, görög joghurtot, tejet, fahéjat és kétféle gyümölcsöt mixel össze. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss