Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kecskesajtos-tárkonyos csirkemell

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt 170 fokra előmelegítjük. A kecskesajtott villával összetörjük, ízesítjük a csilivel, a reszelt citomhéjjal, és a tárkonnyal.
  2. Az enyhén kiklopfolt csirkemelleket sózzuk, borsozzuk (vegyük figyelembe, hogy a sajt önmagában elég sós). Filénként 2-2 db sonkát kiterítünk, rárakjuk a csirkehúst, majd megkenjük a sajtos töltelékkel. Feltekerjük, és hústűvel rögzítjük a tekercseket.
  3. Tepsibe rakjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, majd kb. 20 percig sütjük. Köretként pírított újburgonyát tálalunk hozzá. 

CUKKINIS LECSÓ KECSKESAJTTAL>>> 

KECSKESAJTTAL TÖLTÖTT FÁNK ZÖLDFŰSZERES MÁRTOGATÓSSAL>>> 

KECSKESAJTOS OMLETT>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek