Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kecskesajtos-gombás frittata

MME MME
35 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, majd rátesszük a felaprított hagymát és a gombát. Megszórjuk a kakukkfűvel és az oregánóval, megsózzuk, megborsozzuk, és 5-7 percig kevergetve pirítjuk.
  2. Egy nagy tálban felültjük a tojásokat, hozzáadjuk a habtejszínt, sózzuk, borsozzuk, jó alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk a gombás-hagymás keveréket és a kecskesajt felét, elkeverjük.
  3. Serpenyőbe kevés olajat öntünk. Kenőecsettel eldolgozzuk, hogy mindenhová jusson. Beletöltjük a tojásos keveréket, majd megszórjuk a maradék kecskesajttal és kevés parmezánnal.
  4. 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 20-25 perc alatt készre sütjük.

Nézd meg videón, hogyan készül a kecskesajtos gombás frittata

Ezek is érdekelhetnek

Hasonló receptek

Friss