Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kecskesajtos céklaravioli kaviáros tejfölhabbal

default user icon
MME
1
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1.  A céklát megmossuk, majd bedörzsöljük sóval és borssal. Alufóliába csomagoljuk, és 180 fokos sütőben 40 percig sütjük. A kecskesajtot tálba tesszük, megsózzuk és megborsozzuk, majd hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet. 
  2. A céklát hagyjuk kissé kihűlni, majd meghámozzuk és vékonyan felkarikázzuk. Pogácsaszaggatóval kisebb és nagyobb korongokat szúrunk ki a céklaszeletekből. A kisebbekre halmozzuk a tölteléket egy kiskanál vagy habzsák segítségével, majd a nagyobbakkal befedjük. Adagonként 3 darabot teszünk egy tányérba. Tejföllel és kaviárral tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek