Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kávézz könnyedén!

default user icon
MME
Saeco Incanto kávégép új mércét állít fel a kategóriájában. A finom kivitelezésű rozsdamentes acél külsejű kávéfőző olyan technológiát rejt, mellyel minden alkalommal mennyei kávét főzhetsz.
Testet ölt álmaid kávéja!

Ennél a kávégépnél rendkívül masszív, 100% kerámia őrlőbetétek garantálják a hamisítatlan, kényeztető kávéélményt az elkövetkezendő évekre. A kerámia őrlők ideális őrlést biztosítanak, melyek lehetővé teszik a víz egyenletes átfolyását, így a kávészemek legtisztább aromája nyerhető ki. Emellett a „hagyományos” őrlőbetétekkel ellentétben a kerámia alapanyag megakadályozza a kávé túlmelegítését, mely az odaégett ízért felelős. 

Tejjel szeretnéd?

Az automata tejhabosító egyetlen gombnyomással megkoronázza a kávédat finom tejhabbal. Másodperceken belül selymes, krémes állagú tejréteggel vonja be - amely minden cappuccino-kedvelőt azonnal elcsábít. 

Kávét, de azonnal! 

Reggel nem mindegy, mennyit kell várni a kávéra! Ezzel a géppel várakozás nélkül főzhetsz tökéletes eszpresszót és cappuccinót a gyors fűtésű vízmelegítőnek köszönhetően, melynek titka a könnyű alumínium és rozsdamentes acél váz.

Milyen kávét szeretnél? 

Az eszpresszótól kezdve a latte macchiatóig sokféle lehetőség közül választhatsz: azonnali reggeli kávéról vagy egy délutáni könnyed lattéról van szó, bármikor bármilyen frissítő finomságot elérhetsz a Saeco Incanto kávégéppel.

Ezek is érdekelhetnek

Friss