Elkészítés: 5 tojás sárgáját 20 dkg cukorral kikeverünk, hozzáöntünk 8 evőkanál kávét. Belekeverünk 10 dkg darált diót, a sütőporos lisztet. Óvatosan hozzáadjuk az 5 tojás fehérjéből csipet sóval felvert habot. Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
A vaníliás pudingot felfőzzük a 2,5 dl tejjel. Ha kihűlt (fontos!!), hozzáadjuk a margarint, a porcukrot. Rákenjük a kihűlt tészta tetejére.
8 evőkanál porcukrot, 4 evőkanál tejjel, 1 evőkanál kakaóporral, 2 evőkanál pudingporral felfőzzük. Ha levesszük a tűzről, hozzákeverjük a margarint, és ráöntjük a süteményre.
Aki egyszerűbben is szereti, a máz helyett tehet rá csokoládé forgácsot, vagy csokidarát is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre