Elkészítése: Az egész tojásokat egy tálban a cukorral habosra keverjük, apránként az erős feketekávét is belecsorgatjuk. Vízgőzre téve folyamatosan keverjük, amíg besűrűsödik. A tejszínt jó kemény habbá verjük, és óvatosan a kávés krémbe forgatjuk. Vízzel kiöbített formába töltjük, és ha teljesen kihűlt, 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt a formát pár pillanatra meleg vízzel félig telt lábasba állítjuk, majd a pudingot óvatosan egy tálra borítjuk. A maradék tejszínhabbal és a kávészemekkel díszítjük.
Elkészítési idő: 20 perc + hűtés
1 adag 2262 kJ, 541 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre