Egy magas falú edénybe belerakjuk a tojásokat és felverjük habosra. Habosítás közben fokozatosan hozzáadjuk a cukrot. Addig verjük, míg a massza világos színű lesz.
Hozzászitáljuk a lisztet, a sütőport és a kakaót. Csomómentesre keverjük.
20x36 centis tepsibe öntjük. 180 fokon 25-30 percig sütjük. Lehűtjük a tortalapot, majd megkenjük lekvárral.
2 evőkanál zselatint öntsünk egy pohárba, oldjuk fel a forró kávéba, majd hagyjuk kihűlni.
Egy magas falu edénybe beleöntjük a tejszint, és kemény habbá verjük. Amikor kemény a hab, hozzáöntjük a lehűtött zselatinos kávét. A kávés hab felét azonnal tegyük a tortára.
Elsimítjuk a tetejét és hűtőbe rakjuk néhány percre, amíg a hab másik felébe belekeverjünk egy kevés kakaót. Rárakjuk ezt is és ismét hűtőbe rakjuk néhány percre.