hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kávé az egészséges életmód jegyében

default user icon
MME
Az egészségtudatos táplálkozás egyre nagyobb részét képezi a mindennapjainknak, és mára ez a gondolkodás már nem csak a főétkezések, de a desszertek világát is komolyan érinti. A nassolással pedig gyakran együtt jár egy kávészünet is, amelyet köszönhetően a gabonakávénak napjában akár többször is megismételhetünk.

A legegyszerűbb időtöltés is lehet tökéletes „énidő”, mint például meginni egy kényeztető meleg italt, az INKA gabonakávé pedig egyik legfontosabb küldetésének tekinti, hogy felhívja a figyelmet az önmagunkra fordított idő fontosságára, mindamellett, hogy támogatja az egészségtudatos életmódot.

A koffeinmentes ital kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz és a gyártás során sem kerül bele kémiai vegyület. Az íze ugyanakkor nagyon közel áll a valódi kávé ízvilágához, mivel azonban nincs élénkítő hatása, ezt a nap bármely szakában, akár este is ihatjuk. Ráadásul alapanyagként kávés desszertekhez, süteményekhez, pohárkrémekhez is felhasználható, amelyek – miután így szintén koffeinmentesek lesznek – gyerekeknek is bátran kínálhatók.

A márka a közelmúltban éppen ezeknek az üzeneteknek a nevében szervezett egy kreatív műhelyt, ahol a résztvevők megtapasztalhatták, mire inspirálja őket egy csinos bögre vagy egy elegáns üvegkehely, egy zamatos gabonakávé és különféle izgalmas hozzávalók. A műhely szintén az egészségtudatos életmód jegyében zajlott, ahol számos különleges és nem utolsó sorban gyönyörű desszert és kávékülönlegesség született.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss