Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ettől az egyszerű ételtől néz ki ilyen bombán a 45 éves Kate Beckinsale

default user icon
MME
Van, aki a kedvenc pizsamája nélkül nem utazik sehová, van, aki semmi pénzért nem használná a szállodák tusfürdőjét vagy samponját, csakis a sajátját - és van, aki vajjal a bőröndjében száll csak repülőre. Ez utóbbiak, gyaníthatóan nem túl széles táborához tartozik Kate Beckinsale színésznő is - ám erre alapos oka van.

A brit színésznő, aki ma is pont olyan szép, mint a közel 20 éves Pearl Harbour című háborús dráma forgatásakor, elárulta,  hogy az egyetlen dolog, ami nélkül nem hagyja el az otthonát, ha forgatásra indul, az egy doboz, Kerrygold márkájú eredeti ír vaj.

"Nagyon nehezen bírom ki enélkül akár egyetlen napig is - árulta el a People magazinnak Beckinsale. "Bárhová megyek, mindig ellenőrzöm, hogy betettem-e a bőröndömbe. Én vagyok a bolond, aki mindig vajjal utazik!"

A 45 éves színésznő elmondta: minden reggel tesz egy kiskanállal a kávéjába belőle, vagy ken egy keveset a zöldségekre - Beckinsale ugyanis azt vallja, hogy a vajnak, és a magas zsírtartalmú diétájának  köszönheti a mostani formáját.

"Amikor Pearl Harbourt forgattuk 2000-ben, nagyon szigorú, alacsony zsírtalmú diétát tartottam. Emlékszem, anyukám eljött meglátogatni, és amikor meglátott,  azt mondta: 'Nagyon öregnek nézel ki, drágám'. És igaza volt: 24 éves voltam, de már megjelentek az első ráncok az arcomon. És akkor eszembe jutott, hogy egy fantasztikus táplálkozi tanácsadó egyszer azt mondta nekem: eljön majd a nap, amikor az emberek rájönnek, hogy senkinek nem szabadna alacson zsírtartalmú margarint ennie, ellenben vajat és olívaolajat annál többet! Úgyhogy azóta én ennek jegyében étkezem: nem viszem túlzásba,  de vajat, olívaolajat,  kókuszzsírt sokat eszem, és inkább a szénhidrátokkal vagyok óvatos."

"Ez nem mese - azt tanácsolom mindenkinek: próbálja ki,  és a hatást 2-3 hét múlva látni fogja, azt garantálom!" -  tette hozzá Kate Beckinsale.

Ezek is érdekelhetnek

Friss