Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így még soha nem láthattad Katalint és a gyerekeit!

default user icon
MME
Soha nem láttuk még így Katalin hercegnőt a három gyermekével! Tündéri családi videót osztott meg Vilmos herceg és felesége, melyen György, Sarolta és Lajos süteményt készít.

Csodás, bensőséges fotókat osztott meg videó formájában Vilmos herceg és Katalin hercegnő három gyönyörű gyermekéről. György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg cupcake-eket készítettek édesanyjukkal a II. Erzsébet trónralépésének 70. évfordulóját ünneplő eseményen.

"Süteménysütés a helyi közösségnek Cardiffban, hogy élvezhessék a mai platinajubileumi utcai partit! Reméljük, ízleni fog nekik" - írták a videó mellé Katalin és Vilmos hivatalos Instagram oldalán.

A gyerekek láthatóan élvezték, hogy a sütisütésben segédkezhetnek, még a feladatokat is leosztották maguk között. Lajos herceg átszitálta a lisztet, Sarolta hercegnő a tojást törte fel, míg György segített a húgának a hozzávalók kimérésében. Végül a cupcake-ek díszítéséből is mindannyian kivették a részüket. 

A királyi család rajongói persze olvadoztak a fotók láttán, számtalan komment érkezett arról, milyen fantasztikus a királyi család, mennyire csodásak a gyerekek, és Katalin hercegné mennyire jó édesanya.

Nagy-Britanniában a héten tartotják azt a négynapos rendezvénysorozatot, amellyel II. Erzsébet királynő trónra lépésének platinajubileumát ünnepelik.

Egy ilyen jeles esemény nem múlhat el hivatalos desszert nékül, amit az ünnepségsorozat szervezői nem bíztak a véletlenre: egy országos receptverseny keretében keresték a platina jubileum dedikált édességét. 

A versengésből az északnyugat-angliai Southportban élő Jemma Melvin került ki győztesen citromkrémes piskótatekercsekből, citromos-narancsos zseléből, citromos pudingból, mandarinszószból, amaretti-kekszekből és tejszínhabból álló rétegzett desszertjével. 

Olvass még többet a királyi családról:

Ezek is érdekelhetnek