Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Katalin hercegné meglepő titkot árult el Saroltáról

default user icon
MME
A gyerekek előtt nincs titok. Katalin hercegné a héten Londonban a Levendula Általános Iskolában tett látogatást. Vilmos herceg felesége saját étkezési szokásairól is beszélt a gyerekeknek, sőt azt is elárulta, hogy mi Sarolta kedvenc étele mostanában.

Katalin hercegné mindig örömmel vesz részt olyan programokon, ahol gyerekekkel találkozhat. Nemrég egy parkban pizzát sütött és kertészkedett egy gyerekcsapattal, a napokban pedig egy iskolában járt, a Gyermekek Mentális Egészségének Hete program keretében. Katalin ezeken a programokon szívesen beszélget az iskolásokkal és családi titkokat is elárul. Most éppen arról mesélt a gyerekeknek, hogy a májusban négyéves Saroltának mi a kedvenc étele.

- Sarolta imádja az olajbogyót - mesélte Katalin.

Persze Vilmos és Katalin két nagyobbik gyermeke, Sarolta és György minden olyan ételet is szeretnek, mint egy átlagos gyerek. A hercegi pár csemetéi imádják a pizzát és a tésztát is. A kedvencük a sajtos tészta. Katalin, aki maga is szeret főzni, a konyhában segítséget is kap.

- György és Sarolta szeret a komyhában sürögni. Imádják gyúrni a tésztát, tetszik nekik, hogy lisztes a kezük. Szeretik az ételekbe, például egy salátába belerakni a hozzávalókat - mondta a hercegné.

Katalin ugyan nem tilt meg semmilyen ételt a gyerekeinek, de figyel arra is, hogy a gyerekei megértsék mennyire fontos a helyes táplálkozás.

- Nagyon fontos, hogy megértsék a gyerekek, hogy az egészség, a mentális állapot összefügg az étkezéssel - jegyezte meg Katalin.

EZÉRT NEM EHET EGYÜTT A SZÜLEIVEL GYÖRGY HERCEG ÉS SAROLTA HERCEGNŐ >>>

EZÉRT AZ ÉDESSÉGÉRT RAJONG KATALIN HERCEGNÉ >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss