Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezek Katalin hercegné legfurcsább étkezési szokásai

default user icon
MME
Bár Katalin hercegné leginkább a hagyományos ízeket kedveli, azért van néhány furcsa étkezési szokása is. Fogadunk, azt nem nézted volna ki belőle, hogy szereti a falloszkagylót...

Kívánósság a terhesség alatt

Előfordul, hogy terhesség alatt a kismamák különösen megkívánnak egy-egy fogást, aminek egyszerűen nem tudnak ellenállni. Mialatt Katalin György herceggel volt várandós, állítólag folyton vegetáriánus curry-t evett, amit a helyi étteremből szerzett be. Sőt, egyes royal-pletykák szerint a hercegné ebben az időszakban jó néhányszor falatozott kovászos uborkával megpakolt pirítós kenyeret is.

Imádja az olívabogyót

Amikor a hercegné 2018-ban a Great Ormond Street Kórházban meglátogatta a beteg gyerekeket, egyiküknek elárulta, hogy amikor kicsi volt, rengeteg olívabogyót megevett. Sőt, a Daily Mail szerint lánya, Charlotte hercegnő is pont ugyanannyira imádja az olívát, mint az anyukája.

Algás smoothie-val indítja a reggelt

A MailOnline szerint kelkáposztából, római salátából, algából, matchából, spenótlevélből, korianderből és fekete áfonyából készíti a zöld turmixot, amit minden reggel elfogyaszt.

Szereti a falloszkagylót

Katalin és Vilmos herceg sosem félnek megkóstolni új ízket. Kanadai látogatásuk során például falloszkagylót kóstoltak mustáros szósszal - és a hercegné imádta!

Éjjeli tortasütés

Nem titok, hogy Katalin imád sütni-főzni, főleg a gyerekeinek. A Berry Royal Christmas című filmben azt is elárulta, hogy a kicsik szülinapi tortáját általában éjjel készíti el. „Imádok tortát sütni. Afféle hagyomány lett, hogy éjfélig fent maradok és tortát készítek. Imádom!”

SZARVASGOMBÁS RÁNTOTTA ÉS ACAI BOGYÓ TÁL - EZEKET ESZIK A KIRÁLYI CSALÁD TAGJAI REGGELIRE>>> 

EZÉRT ILYEN LAPOS KATALIN HERCEGNÉ HASA>>> 

MEGLEPŐ! EZT AZ EGÉSZSÉGES ITALT UTÁLJA KATALIN HERCEGNÉ>>> 

Ezek is érdekelhetnek