Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meglepő! Ezt az egészséges italt utálja Katalin hercegné

default user icon
MME
Katalin és Vilmos éppen egy jótékonysági eseményen voltak, amikor a hercegné elárulta, hogy nagyon nem kedveli azt az italt, amit elé tettek az asztalra.

Katalin hercegné és Vilmos herceg még év elején egy jótékonysági eseményre látogattak el a Coventry-ben található Rising Cafe-ba, ahol egy hajléktalanokat és a kábítószerfüggőket támogató alapítványnak adakoztak. Katalin azonban észrevett valamit az asztalon a teák, a torták és az aprósütemények mellett, amit nagyon nem szeret.

"Egy mandulatejet is az asztalra tettünk, mert azt olvastuk, hogy nagyon szereti" - mesélte a Peolpe magazinnak Kim Gardener, az esemény egyik résztvevője. Amikor azonban a hercegné megpillantotta a mandulatejet, odafordult Kimhez és ezt mondta: "Ne higgy el mindent, amit olvasol! Én valójában nem szeretem a mandulatejet."

Szóval most már nem csak azt tudjuk, hogy mely ételek a hercegné kedvencei, és hogy melyik a kedvenc édessége, hanem azt is, hogy a mandulatejet ki nem állhatja, és inkább a hagyományos ízekhez ragaszkodik. 

7 ÉVES TORTÁT SZOLGÁLTAK FEL LAJOS HERCEG KERESZTELŐJÉN>>> 

KATALIN HERCEGNÉ ELÁRULTA, MI SAROLTA KEDVENC ÉTELE>>> 

DURVA! EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS ENNIE KATALINNAK ÉS VILMOSNAK>>> 

KIRÁLYI DIÉTA: EZZEL A MÓDSZERREL FOGYOTT KATALIN HERCEGNÉ>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss