Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Katalin hercegné és Vilmos herceg saját főzőműsort kap

default user icon
MME
Számtalan jótékonysági szervezet munkájából veszi ki a részét Katalin hercegné és Vilmos herceg, akik idén egy igen formabontó kezdeményezéssel igyekeztek mindenki számára boldoggá tenni a karácsonyt.

Az Egyesült Királyságban is úgy, mint a világ sok más országában számtalan önkéntes még szenteste is azon dolgozik, hogy a legszegényebb emberek asztalára is meleg étel kerüljön, így varázsolva nekik is boldogabb karácsonyt. Ezek az önkéntesek annyira elkötelezettek az ügy érdekében, hogy ha kell, még családjuktól is távol maradnak az ünnepek alatt azért, hogy ételt osszanak a rászorulóknak.

Katalin és Vilmos idén ezeket a hétköznapi hősöket szerette volna megjutalmazni úgy, hogy szerveztek számukra egy fogadást, amivel megköszönték önzetlen és kitartó munkájukat. A kezdeményezéshez a 84 éves Mary Berry is csatlakozott, akit egyébként a britek az egyik leghíresebb gasztroguruként tartanak számon. Na, de mégis hogyan lesz ebből főzősműsor? 

Hát úgy, hogy Katalin és Vilmos készítette a finomságokat a fogadásra Mary Berry közreműködésével, amit a BBC december 16-án be is mutat a ˝Berry Royal Christmas˝ nevet viselő főzőműsorában.

ÍGY LESZ TÖKÉLETES A CUKORMÁZ: 8 ISTENI RECEPT + 5 PROFI TIPP

KÜLÖNLEGES VENDÉGVÁRÓ KARÁCSONYRA: TEPERTŐS-SZILVALEKVÁROS PAPUCS

10 HASZNOS TIPP KEZDŐKNEK A KARÁCSONYI SÜTÉSHEZ  

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss