Óriási örömhírt jelentett be Katalin: hétvégén visszatér a hercegné

Három hónappal azután, hogy a nyilvánosság előtt beszélt súlyos betegségéről, Katalin hercegné újra üzent. Vilmos herceg felesége megköszönte a támogatást, és azt is elárulta, mikor térhet vissza a nyilvánosság elé.

Katalin hercegné sokkoló bejelentést tett idén márciusban, amikor videóüzenetben közölte a szomorú hírt: rákbetegéggel küzd. A megható, érzelmes üzenetben Katalin elmondta, hogyan közölték a gyerekeikkel a hírt, és részletesen beszámolt az állapotáról. Vilmos herceg felesége beszélt arról is, hogy egy időre visszavonul, mert a hasi műtétje után az orvosai azt javasolták, hogy megelőző kemoterápiás kezelésen vegyen részt.

Hosszú hónapok után a walesi hercegi pár hivatalos Instagram oldalán Katalin most újra jelentkezett: ezúttal egy szöveges posztban osztotta meg a világgal, hogyan érzi magát most.

Vannak jó és rossz napok

 „Lenyűgöző, hogy mennyi bátorító üzenetet kaptam, ez engem és Vilmost is átsegített a nehézségeken. A kezelésekkel jól haladok, de aki kemoterápián ment keresztül, tudja, hogy vannak jó és rossz napok. A rossz napokon gyengének, fáradtnak érzed magad, és ilyenkor engedni kell, hogy a tested megpihenjen. De a jó napokon, amikor erősebbnek érzed magad, szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból. A terápia még folyamatban van, és eltart néhány hónapig” - írta posztjában a hercegné.


Ekkor tér vissza

Katalin visszatéréséről sok találgatás látott napivilágot az elmúlt hetekben. Voltak olyan hírek is, amelyek szerint idén már nem láthatjuk őt nyilvánosan szerepelni. A hercegné most mindenki nagy örömére, jó hírrel szolgált.

„Alig várom, hogy hétvégén részt vegyek a családommal a király születésnapi ünnepségén, és remélem, hogy nyáron több nyilvános szereplést is tudok vállalni, annak tudatában persze, hogy még nem vagyok túl a nehezén” - jelentette ki Katalin, aki azzal zárta a posztot, hogy a sok bizonytalanság ellenére megpróbál türelmesnek lenni, és köszönetet mondott azoknak a bátor embereknek, akik hozzá hasonlóan rákbetegséggel küzdenek, és megosztották vele gondolataikat.

 

Katalin tehát  szombaton gyermekeivel együtt részt vesz a Károly király hivatalos születésnapja alkalmából rendezett Trooping the Colour rendezvényen. A BBC információi szerint ott lesz a hintós felvonuláson, és a Buckingham-palota erkélyén, hogy üdvözölje a tömeget. A hírre III. Károly király is közleményben reagált: nagyon örül, hogy menye részt tud venni az eseményeken.

VILMOS HERCEG KATALIN HERCEGNÉRŐL: „BÁRCSAK ITT LEHETNE” >>> 

REJTETT ÜZENETEK A KATALIN HERCEGNÉ BETEGSÉGÉT BEJELENTŐ VIDEÓBAN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss