Elkészítés: A tésztához a lisztet, a sütőport, a margarint, a cukrot és a tojások sárgáját annyi tejjel dolgozzuk össze, hogy könnyen gyúrható legyen, majd 3 lapot sütünk belőle.
A töltelékhez 1 tésztalapot apróra morzsolunk, kevés vaníliás tejjel meglocsoljuk, hozzáadjuk a margarint, a kakaóport, a lekvárt, a cukrot, a rumaromát, és jól kikeverjük. A tölteléket a 2 tésztalap közé töltjük.
Ezután a tojások fehérjét a cukorral gőz fölött kemény habbá verjük, egyenletesen rákenjük a tészta tetejére, és megszórjuk kakaóporral.
Másnap szeleteljük, mert a tetején a máznak meg kell száradnia.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre