Elkészítés: A kaszinótojáshoz a tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és félbevágjuk, a sárgájukat villával összetörjük, és simára keverjük a többi hozzávalóval, majd visszakanalazzuk a megfőtt fehérjékbe.
A franciasalátához a zöldségeveréket sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, majd összekeverjük a hozzávalókból kikevert dresszinggel és a felkockázott almával, uborkával. Egy tálba kanalazzuk a salátát, a széleket fodros salátával díszítjük.
A sonkateercshez a brindzát összetörjük villával, és hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget, majd a sonkaszeletekre kanalazzuk, feltekerjük őket egyesével.
A franciasalátára rendezzük a kaszínótojásokat és a sonkatekercseket, kígyóuborkával, paradicsommal, újhagymával, majonézzel, pirosarannyal díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre