Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kaszinótojás franciasalátával és brindzás sonkatekerccsel

75 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kaszinótojáshoz a tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és félbevágjuk, a sárgájukat villával összetörjük, és simára keverjük a többi hozzávalóval, majd visszakanalazzuk a megfőtt fehérjékbe.

A franciasalátához a zöldségeveréket sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, majd összekeverjük a hozzávalókból kikevert dresszinggel és a felkockázott almával, uborkával. Egy tálba kanalazzuk a salátát, a széleket fodros salátával díszítjük.

A sonkateercshez a brindzát összetörjük villával, és hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget, majd a sonkaszeletekre kanalazzuk, feltekerjük őket egyesével.

A franciasalátára rendezzük a kaszínótojásokat és a sonkatekercseket, kígyóuborkával, paradicsommal, újhagymával, majonézzel, pirosarannyal díszítjük.

Megjegyzés



További receptek, fotó és érdekességek a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss