Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karfiolkrémleves

MME MME
5/5
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A megtisztított, rózsáira szedett karfiolt néhány percig olajon pároljuk, majd felöntjük az alaplével és lefedve, lassú tűzön puhára főzzük. Sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.
  2. Ha kész, beleöntjük a tejszínt, és botmixerrel simára keverjük. Bazsalikomlevéllel vagy petrezselyemmel díszítve tálaljuk.

9 TAVASZI KÖNNYŰ KRÉMLEVES >>> 

MELEGÍTŐ ÉS HÁZIAS KRUMPLILEVESEK: A 12 LEGFINOMABB RECEPT HIDEG NAPOKRA! >>> 

HA SZERETED A KARFIOLT! CSŐBEN SÜLT, RAKOTT ÉS RÁNTOTT - 11 SZUPER KARFIOLOS RECEPT 

Ezek is érdekelhetnek

Friss