Kardashianék idén sem szűkölködnek: pazar húsvéti bulit csaptak

default user icon
MME
A Kardashian–Jenner család húsvétkor sem hazudtolta meg önmagát. Az egykori valóságshow-sztárok pazar bulit csaptak húsvétkor.

A Kardashian családtól nem is vártunk mást, mint hogy húsvétkor is valami extravagáns bulit tartsanak, és mindezt még dokumentálják is a nyilvánosság előtt. 

A Kardashian családban is izgatottan várták a húsvétot a gyerekek. Khloé Kardashian az Instagramon osztotta meg, hogyan is készültek gyermekeivel az ünnepekre. A kétgyermekes anyuka az Instagramon 24 órán át elérhető sztoriban mutatott több fotót és videót is. A felvételeken látszik, hogy a Kardashian család idén is megadta a módját az ünneplésnek, a gyerekek ezúttal sem szenvednek hiányt semmiben.

Itt megnézheted Khloé Kardashian 24 órán át elérhető sztorijában a készülődést.

A Kardashian és Jenner lányok gyermekei névre szóló sütiket, nyuszi alakú finomságokat kaptak. Az asztal roskadozott a látványos desszertektől, köztük egy nyuszifülekkel díszített, ehető gyöngyökkel borított, csokitojásokkal körülvett tortától, madárfészekkel és kiscsibékkel díszített cupcake-ektől.

Khloé Kardashian megmutatta azt is, hogy négyéves kislánya, True egy tojásforgató gép segítségével csíkokkal és ombrémintákkal díszítette a tojásokat.

  1. DURVA! KIM KARDASHIAN BELEBETEGEDETT A DIÉTÁJÁBA >>> 
  2. EZ AZTÁN A LUXUS! KIM KARDASHIAN MEGMUTATTA A KONYHÁJÁT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss