Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karcsúság, diéta nélkül - 13 apró bevált trükk!

default user icon
MME
A sikeres fogyás titka, ha nem koplalsz, hanem inkább a berögzült, rossz szokásaidon változtatsz - lépésről lépésre. Kezdd egészen apró dolgokkal, hiszen tudod: sok kicsi sokra megy!
1. Nassolj okosan!

Kevesebb zsír, kevesebb cukor, kevesebb kalória. Íme, néhány egészséges és alakkímélő nassolnivaló: asztal gyümölcsök (cukormentes változat, az is csak mértékkel!), 1 csésze só és vaj nélkül elkészített pattogatott kukorica, tejeskávé zsírszegény tejjel és édesítővel.

2. Felejtsd el a sót!

A túl sok só rengeteg vizet köt meg a szervezetedben, ami súlygyarapodást is okoz. Kísérletezz bátran a zöld fűszerekkel, és csak akkor sózz meg bármit, ha muszáj!

5 JOLLY JOKER-TIPP: KÉSZÜLJ FEL AZ ÜNNEPI TÚLEVÉSRE! >>> 
3. Egyél rendszeresen!

Ha délután 3 körül eszel egy kevés édességet (pl. 2 kocka magas kakaótartalmú csokoládét vagy pár szem mandulát), elkerülheted, hogy még vacsora előtt elcsábulj, és belakmározz valamilyen kalóriadús finomságból.

4.Soha nem késő

„Ma már bűnöztem, hiszen ettem egy pizzát, úgyhogy most már mindegy, jöhet a torta is...” Felejtsd el a mindent vagy semmit gondolkodást!

6 HASZNOS TRÜKK, HOGY ELKERÜLD A BŰNBEESÉST A DIÉTA ALATT >>> 
5. Lépésről lépésre

Ha eddig nem tetted, kezdj el mozogni. A tempós séta és a kocogás is jó választás! 30 perc futással akár 240 kcal-t is elégethetsz.

6. Vegyél kicsit!

Ha nem tudsz ellenállni a nassolásnak, a lehető legkisebb kiszerelésű terméket vedd! Egy kisméretű Túró Rudi vagy müzliszelet még nem fogja tönkretenni a fogyókúrádat.

7. Nasi ellen fogmosás

Ha minden főétkezés után fogat mosol, nemcsak a fogorvosi számlán spórolhatsz, hanem az édesség utáni vágyat is elkerülheted. Utóbbit egyébként jelentősen csökkenti a borsmenta íze!

HA CSAK 1 NAPOD VAN PÁR KILÓT LEDOBNI: 6 VILLÁMDIÉTA - MINTAÉTRENDDEL! >>> 
8. Éhes vagy szomjas?

A test néha „összekeveri” a szomjúságot az éhséggel. Ha nemrég ettél, mégis úgy érzed, hogy éhes vagy, igyál meg egy nagy pohár vizet!

9. Aludj eleget!

Aki éjszaka legalább 7-8 órát alszik, annak az étvágya is kisebb lesz. Sokan ugyanis a fáradtságot azzal próbálják „kompenzálni”, hogy többet esznek, mert így próbálnak energiához jutni.

10. A panír hizlal

Bár finomak, és itthon nagyon népszerűek a rántott húsok és zöldségek, ha fogyni szeretnél, kerüld ezt az elkészítési módot, és válaszd inkább a grillezést vagy a párolást!

4 FOGYÓKÚRAGYILKOS ÉTEL - MEGMONDJUK, MIÉRT VÁGYSZ RÁJUK! >>> 
11. Sétálunk, sétálunk...

Amikor csak lehet, sétálj: az irodában telefonálás közben, hazafelé úton a táv egy részében, fel és le a lépcsőn.

12. Harmóniában

A magnézium segít abban, hogy kiegyensúlyozott és nyugodt maradj. Fogyassz tehát sok zöldséget, továbbá tartalmazzon az étrended diót, mogyorót, mandulát, zabpelyhet és teljes kiőrlésű lisztből készült termékeket.

A 90 NAPOS DIÉTA - A 7 LEGGYAKORIBB KÉRDÉS A SZÉTVÁLASZTÓ PROGRAMRÓl >>> 
13. Szorosan az övet

Sokan étkezés közben hajlamosak kiengedni az övüket, hogy ne szorítson a nadrág. Felejtsd el ezt a rossz szokást, sőt! Ha egy kicsit még szorosabbra is húzod a nadrágszíjat, garantáltan érezni fogod, mikor ettél eleget!

Diéta éhezés nélkül >>>
A 18 legjobb fogyókúrás tipp >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss