Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karanténborral jótékonykodik Mila Kunis és Ashton Kutcher

default user icon
MME
A hollywoodi álompár egy a Youtube-ra feltöltött videóban jelentette be, hogy jótékonysági céllal karanténbor készítésbe fognak. Céljuk, hogy olyan szervezeteket támogassanak az ebből befolyt bevételből, melyek egészségügyi, vagy éppen élelmezési területen tevékenykednek a koronavírus-járvány közepette is.

A karanténbor és az ezzel támogatni kívánt cél megvalósítása egyébként Mila Kunis fejéből pattant ki. Kutcher felesége a videóban még azt is megemlíti viccesen, hogy a mostani extrém időszak a megszokottnál is több alkoholfogyasztásra ad okot, szóval nagyon bizakodó. Két palack egyébként 50 dollárba, azaz kicsivel több, mint 16 ezer forintba kerül.

A borospalack címkéje is különleges. Első ránézésre olyan, mintha csak egy fehér, üres cetlit ragasztottak volna az üvegre márkajelzés nélkül. Ennek az az oka, hogy a pár a vásárlókra bízza, mi szerepeljen rajta. Ha ajándékba szánják, akkor a meglepni kívánt személy neve is rákerülhet, de a vásárló értelem szerűen a saját nevével is elláthatja, ha otthoni fogyasztásra szánja. Ahogy Ashton Kutcher is mondta; itt most nem a design a lényeg, hanem az a négy szervezet, akinek gyűjteni akarnak a finom nedűvel.

FAPADOS FŐZŐISKOLA: ÍGY SÜSS PALACSINTÁT LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE >>> 

AZ ÖRÖK KÉRDÉS: VAJ VAGY MARGARIN? MELYIK MIRE JÓ? >>> 

150 DOBOZ SÖRREL AJÁNDÉKOZTÁK MEG A 93 ÉVES NAGYIT >>> 

Ezek is érdekelhetnek