Elkészítés: A tészta hozzávalót összegyúrjuk annyi tejjel, hogy könnyen sodorható tésztát kapjunk (kb. 1 dl). 2 részre osztjuk, majd 2 lapot sütünk belőle.
A krémhez a 15 dkg kristálycukrot karamellizáljuk, majd 1 dl forró vízzel felöntjük. Addig keverjük, míg a karamell teljesen felolvad. A tejet a liszttel összekeverjük csomómentesre, és a karamellel összefőzzük.
A margarint a porcukorral kikeverjük, és a kihűlt karamellkrémmel habosra keverjük.
A 2 tésztalap közé töltjük, egy keveset hagyunk a süteményünk tetejére, majd darált dióval megszórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre