A megmosott csirkecombokat sózzuk és borsozzuk meg, majd forró olajon süssük pirosra. A hagymát és a citromot tisztítsuk meg, majd a citromot és a cukkinit vágjuk fel vékony karikákra.
A csirkecombokat tegyük egy tepsibe és szórjuk meg kristálycukorral. Adjuk a combokhoz a citromlével megcsepegtetett zöldhagymát, majd a cukkini- és citromkarikákat is. A tepsit tegyük előmelegített sütőbe, és kb. 30 perc alatt süssük szép pirosra a combokat (elektomos sütő: 180 °C, légkeveréses sütő: 160 °C). Mielőtt a hús teljesen megsülne, ízlés szerint borsozzuk, és szórjuk meg kakukkfűvel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre