A sütőt előmelegítjük, és egy nagyobb tepsit (30*38 cm) kibélelünk sütőpapírral. A lisztet egy tálba szitáljuk, és elkeverjük benne a sütőport. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket habverővel kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot, amivel további 2-3 percet verjük. Beleöntjük a tojások sárgáját, ezzel is 2-3 percet verjük. Beleszórjuk a sütőporos lisztet, és egy fakanállal óvatosan összeforgatjuk a tésztát. A masszát tepsibe simítjuk, és 180 fokon 25 perc alatt alul-felül sütéssel megsütjük, és tűpróbával ellenőrizzük. Kiborítjuk a tepsiből, lehúzzuk róla a sütőpapírt és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a pudingporokat összekeverjük a cukorral, és a tejet fokozatosan adagolva csomómentesre keverjük. Sűrűre főzzük, hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, és összekeverjük. Ezután a piskótára simítjuk.
A tejszínt keményre verjük a habfixálóval, és a pudingos rétegre kenjük. A tetejére csokit reszelünk. Legalább 1 órára a hűtőbe tesszük, ezután egy éles késsel felszeleteljük.