A lisztből, a zsírból és a cukorból, valamint annyi tejből, amennyit a tészta felvesz, tésztát gyúrunk. Ha kész, három egyenlő részre osztjuk, kinyújtjuk, a tepsibe simítjuk és a 3 tésztalapot forró sütőben aranybarnára sütjük.
A cukrot megpirítjuk. Fél liter tejben elkeverünk 4 evőkanál lisztet, és hozzáadjuk a karamellhez.
Miután teljesen szétolvadt a cukor, hozzáadjuk a margarint, és addig keverjük, amíg el nem olvad. A krémmel még melegen megtöltjük a lapokat úgy, hogy a legfelső tésztalap üres maradjon.
Elkészítjük a fehér mázat: gőz felett 2 tojás fehérjét kemény habbá verünk 15 dkg finomra szitált porcukorral és néhány csepp citromlével. Ezzel a mázzal megkenjük a sütemény tetejét, majd az olvasztott csokival csíkokat húzunk rá egy pálcika segítségével.